Скайлайн парк-Цюрих-водопада Райнфал–Щайн-ам-Рейн–Базел–Люцерн–Берн–Женева-Монтрьо-Милано
Скайлайн парк-Цюрих-водопада Райнфал–Щайн-ам-Рейн–Базел–Люцерн–Берн–Женева-Монтрьо-Милано
Маршрут: Пловдив-София-Крейна-Мюнхен-Цюрих-Базел-Милано
899 лв.
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати: 21.07.2017 г.
Принтирай
Намери цена и резервирай
Дата
Бр. възрастни
Бр. деца


ПРОГРАМА:
/21-28.07.2018г./
1-ви ден:
Отпътуване от Пловдив 05.00 ч., от София в 07.00 ч. по маршрут: Белград – Загреб -Любляна. Настаняване в хотел в района на Любляна. Нощувка.
2-ри ден:
Закуска. Отпътуване за Бад Вьорисхофен и посещение на Скайлайн парк– най-големия атракционен парк в Бавария. Настаняване в хотел в района на Мюнхен. Нощувка.
3-ти ден:
Закуска. Отпътуване за Цюрих и кратка пешеходна разходка в центъра на града: Банхофщрасе, Параде плац, под който се намират най-големите банкови трезори в света, църквата “Фраумюнстер” от ІХв. и фотопауза от Мюнстербрюке над река Лимат към Катедралата и езерото Цюрихзее. Свободно време. Настаняване в хотел в района на Цюрих. Нощувка.
4-ти ден:
Закуска. Отпътуване за Щайн–ам-Рейн и кратък престой за разглеждане на Райнфал (http://rhinefalls.com) - най-големият водопад в Европа, разположен в горната част на реката Рейн, близо до границата с Германия. Посещение на Щайн-ам-Рейн - един от най-красивите швейцарски градове, който се намира в кантон Шафхаузен. Разходка по неговите тесни, калдъръмени улици и изписани с много фантазия фасади. Отпътуване за Базел. Туристическа програма в културната столица на Швейцария: Марктплац, Кметството, Катедралата и гроба на Еразъм Ротердамски и Пфалц /тераса, от която се открива панорама към Рейн, Стария град и мястото, където се събират трите държави: Франция, Германия и Швейцария/, вратата Шпалентор. Свободно време. Нощувка в района на града.
5-ти ден:
Закуска. Отпътуване за Люцерн - малко очарователно градче, въплътило представите за Швейцария от приказките, разположено на западния бряг на езерото „Четирите Кантона". Туристическа програма: Площада на лебедите, покрития дървен мост Капелбрюке, водната кула и Шпойербрюке, Хиршенплац и Монумента на Лъва. Отпътуване за Берн-столица на Швейцария и част от световното културно наследство под егидата на ЮНЕСКО. Туристическа програма с местен ексурзовод- Стария град, Банхофплац, Марктгасе със знаменитите фонтанчета (една от най-дългите търговски улици в Европа, 6км.), Часовниковата кула, Бундесхаус–сградата на швейцарския парламент, църквата "Хайлиггайст", кулата "Кефихтурм" (17в.), част от градските защитни стени; Къщата на Айнщайн, Катедралата– най-високата в Швейцария, Мечите ями - гордостта на Берн. Свободно време. Нощувка в района на града.
6-ти ден:
Закуска. Отпътуване за Женева и туристическа програма в града– парка около Женевското езеро с фонтана и цветния часовник, Острова на Жан-Жак Русо, катедралата “Сен Пиер”, Мемориала на Реформацията, колежа “Калвин”. Свободно време. Следобед отпътуване за Италия. Фотопауза в Монтрьо с паметника на Фреди Меркюри и край езерото Лаго Маджоре. Вечерта пристигане в Милано и настаняване в хотел. Нощувка.
7-ми ден:
Закуска. Преди обед туристическа програма в Милано – Пиаца Дуомо с Катедралата и покритата галерия “Витторио Емануеле”, Пиаца делла Скала с оперния театър “Ла Скала” и
паметника на Леонардо. Свободно време. Отпътуване за Словения. Нощувка.
8 - ми ден:
Отпътуване за България. Пристигане в Пловдив вечерта.

Цената включва:
 • транспорт с автобус,
 • 7 нощувки със закуски /2 в Крейна/Словения в хотел, 1в района на Мюнхен, 1 в района на Цюрих, 1 в района на Базел, 1 в района на Берн, 1 в района на Милано в хотели***/,
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут,
 • медицинска застраховка.

Цената не включва:
 • входните такси по маршрута.

Допълнителна информация:
 • Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт).
 • Необходими документи за пътуване: валидна лична карта или международен паспорт.
 • Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Туристическата агенция не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до съответната държава поради: забрана за напускане на България, невалидни (забравени) документи, други НЕзависещи от туроператора причини.
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по маршрута.
 • Посоченото пътуване може да се осъществи само, ако е набран минимален брой от 40 участници. В срок до 7 дни преди датата на пътуване Потребителят ще бъде уведомен, ако този брой не е набран.
 • Начин на плащане: в брой или по банка. Депозит - 50% по промо оферти и 30% по стандартни цени от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!
 • Туроператорът предлага застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода, оставащ до пътуването.
 • Туроператорът има сключена Застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗАД "Армеец", гр. София, ул. "Стефан Караджа" №2, тел. 8119100. с номер: 1726813150000572867 валидна до 16.05.2018г.

Дата Възрастен в двойна стая
21.07.2017 г. 899


ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛ КЪМ ПРОГРАМАТА
Мюнхен, Германия
Цена: 899 лв.
 
Любляна, Словения
Цена: 899 лв.
 
Милано, Италия
Цена: 899 лв.
Цюрих, Швейцария
Цена: 899 лв.
 
Базел, Швейцария
Цена: 899 лв.
 
Берн, Швейцария
Цена: 899 лв.